Individuele begeleiding

Sporthulpverlening

Sportbegeleiding als dagbesteding


In Rotterdam en Breda werken wij samen met een groot aantal hulpverleningsinstanties. Begeleiders vanuit deze instanties kunnen cliënten aanmelden om 1 op 1 bij ons begeleid te worden, binnen hun bestaande hulpverleningstraject. Onze ervaren sporthulpverleners voeren deze begeleiding uit. Wij richten deze begeleiding op het behalen en versterken van persoonlijke doelen, vooraf gesteld door de cliënt en/of begeleiding. Door middel van sport, coaching en voedingsadvies werken wij aan de fysieke en mentale fitheid, waardoor de cliënt ook buiten onze begeleiding om steviger in de schoenen komt te staan. Onze ervaren sporthulpverleners voeren deze begeleiding uit. Deze begeleiding is er op gericht om door middel van sport, coaching en voedingsadvies de cliënt weer te helpen om de persoonlijke doelen waaraan binnen de hulpverlening al gewerkt wordt te versterken.

Sporthulpverlening vanuit PGB

Begeleid worden op eigen initiatief


Ook zijn er cliënten die ervoor kiezen om niet vanuit een hulpverleningsinstantie te worden aangemeld. Zij hebben wel hulp nodig bij persoonlijke doelen, maar willen zelf de keuze maken wie ze hiervoor willen inzetten. Zij kunnen een PGB aanvragen bij de gemeente en tegelijkertijd sporthulpverlening via ons aanvragen. Vraag naar de mogelijkheden binnen Sportbureau Tino en zet sport, coaching en/of voedingadvies in om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Onze ervaren sporthulpverleners staan voor je klaar!

Personal Training

Particulier


Voor iedereen, dik, dun, jong, oud, met welke fysieke doelen dan ook, bieden we personal training aan. Dit kan op de fitnesslocatie die wij beheren (Sportlokaal), maar dit kan ook buiten op een afgesproken locatie. Onze sportbegeleiders hebben unieke sociale skills en zijn meester in het maken en geven van trainingen op maat. Vraag eens naar de mogelijkheden! Contact

Opleidingsmogelijkheden

Wij leiden continu mensen op binnen de sportsector. Van studenten, sport en beweging, tot mensen met een problematiekeachtergrond, die wij de helpende hand willen bieden. Sportbureau Tino is een opstapje met armleuningen, voor iedereen die meer wil leren over het werk als trainer en een hoge kwaliteit aan begeleiding nodig heeft. Wij helpen jou te leren en te ontwikkelen.