Severa dos Santos
Severa dos SantosSales & Eventmanager
SEVERA DOS SANTOS
“Sport, Sales & Events! Kortom een TOP combinatie. Mijn naam is Severa en ik ben werkzaam als sportbegeleider bij Sportbureau Tino. Ik ben regelmatig in de fitness te vinden en ik verzorg de groepslessen Powerdance & Fresh Friday Workout. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor Account- en Eventmanagement binnen de organisatie. Sport is nooit een hobby geweest totdat ik merkte dat het 1 van de beste hulpmiddelen is om het gevoel van stress tegen te gaan. Ik heb me erin verdiept en voor dat ik het wist zat ik weer in de schoolbanken om mezelf om te scholen. Afgelopen augustus heb ik mijn sportopleiding succesvol afgerond en ben sindsdien onderdeel van het prachtige team Tino!
Sport is voor mij de ideale uitlaatklep en een onderdeel van mijn dagelijks leven dat niet meer weg te denken is! Het is fijn om mijn ervaring op het vlak van Sales & Events te kunnen combineren met Sport. Het voelt goed om anderen te inspireren en Sport een onderdeel van hun leven te maken! “Sport is not a hobby, it’s a Lifestyle!
Ben jij benieuwd naar onze werkwijze op zakelijk vlak? Neem dan contact op! Uiteraard daag ik jullie graag uit om een keer één van de lessen te volgen óf jezelf uit te dagen in het Sportlokaal!”