Damian Szymeczko
Damian SzymeczkoSporthulpverlener
DAMIAN SZYMECZKO

Beste lezer. Mijn naam is Damian. Ik ben een sportcoach, personal trainer en projectleider bij Sportbureau Tino. Sinds mijn kinderjaren ben ik al altijd met sport bezig geweest. Tot mijn 17e was ik dag in dag uit met (zaal)voetbal bezig. Door een verkeerde omgeving, aantal tegenslagen in mijn privéleven en onwetendheid hoe ik met tegenslagen om moest gaan, ben ik 7 jaar lang aan soft- en hard drugs verslaafd geweest. In die periode ben ik alles wat goed om mij heen was kwijt geraakt. Op 1 maart 2014 besefte ik dat dit niet de juiste weg om te bewandelen is. Uit mijn eigen wilskracht en met de juiste mensen om mij heen, ben ik weer activiteiten gaan ondernemen die goed voor mij waren. Denk hier aan sport en gezonde voeding. Zo was ik met fitness, boksen en braziliaanse jiu-jitsu begonnen. Toen kwam Sportbureau Tino in mijn daglicht. Als vrijwilliger hielp ik mee bij meerdere evenementen. Daarnaast kreeg ik via Sportbureau Tino de kans om meerdere opleidingen tot fitness instructeur, fitness master en personal trainer te volgen. Tot slot heb ik, dankzij Sportbureau Tino, van vrijwilligerswerk en hobby, mijn werk gemaakt.

“Sport heeft MIJN leven in goede zin verandert. Nu is het tijd voor JOU!